Bozkurt Mahallesi, Şehit Yusuf Demir Caddesi, No:3 Keşap Giresun
trende

Hosting Hizmetleri

Hosting Hizmetleri

Giresun Hosting Hizmetleri

Giresun Tasarım, ihtiyaçlarınızı karşılamaya yönelik hızlı, kesintisiz ve güvenli Linux web barındırma hizmetleri sunar. Web yayınlama paketlerimiz, yeni başlayanlardan profesyonellere uzanan bir yelpazedeki herkesin beklentilerini karşılayacak zengin özelliklerle donatılmıştır.

 İşletmelerinizin web yayınlama ihtiyaçları ile kişisel web barındırma ihtiyaçlarını karşılayacak şekilde hazırlanan web yayınlama paketlerimizdir. Standart web yayınlama paketleri ile birlikte, sunucu hizmetlerini yönetebileceğiniz cPanel kontrol paneli sunulmaktadır.

 Giresun Tasarım, standart web yayınlama planları için ücretsiz hesap idaresi hizmeti vermektedir. Neredeyse hiçbir web yayınlama firmasının sunmadığı bu hizmet ile eğer kontrol paneli ile uğraşmak istemiyorsanız, kontrol paneli üzerinden yapılabilen tüm işlemler sizin yerinize Giresun Tasarım tarafından yapılır. Örneğin yeni bir e-posta adresine ihtiyacınız varsa, bize bildirmeniz halinde talep ettiğiniz e-posta adresi sizin yerinize açılır ve şifre bilgileri size ulaştırılır.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz:
Çevrimiçi Destek
Bizimle İletişime Geçebilirsiniz!
Merhaba, destek ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz!