Bozkurt Mahallesi, Şehit Yusuf Demir Caddesi, No:3 Keşap Giresun
trende

E-Ticaret Sitesi

E-Ticaret Sitesi

GİRESUN E-TİCARET SİTESİ HİZMETLERİ

7/24 SAAT AÇIK DÜKKAN

E-Ticaret sitelerimiz 7/24 saat hizmet verebilecek şekilde güçlü ve güvenilir alt yapısı ile hizmet vermektedir.

E-Ticaret sitelerimizde; sınırız ürün ekle, birden fazla ödeme seçeneği, nitelikli ürün ekleme gibi birçok özellik bulanmaktadır.

GÜÇLÜ TASARIM / GRAFİK

Web tasarımı hizmetimiz, internet pazarındaki işinizin ya da markanızın imajını yeniden keşfetmenize ve doğru şekilde lanse etmenize yardımcı olacak. Sizler için sunacağımız tasarım ve teknolojinin harmanlanması, uzmanlığımızla bağlantılı olarak işletmenizin dijital dünyada birçok alanda başarılı olmasını sağlayacaktır.

Her sektör için aynı mantıkta bir sayfa hazırlanmaması gerektiğinin farkındayız. Kullanıcıların algısının markanız ya da ürününüz için pozitif yönde olmasını sağlamak bizim için çok önemli. Bu yüzden web tasarımı talep edildiğinde sektörün, potansiyel müşterin analizinizi yaparak sizin için en doğru tasarımı hayata geçirmeyi hedefliyoruz.

Web sitenizde kullanacağımız banner tasarımları, kampanya görselleri gibi algısal gücümüzü arttıracak her nesne büyük bir titizlik ile analiz edilerek oluşturulmaktadır.

GOOGLE SEO UYUMLU YAZILIM

Google’da var olmayan bir sitenin bizim için hiçbir anlamı yok! Bu yüzden projenin en başından itibaren bizim için büyük önem taşıyan noktaların başında Google’da iyi bir sıralama kazanması. Bu yüzden gerek kodlama gerek içerik olarak tüm detaylar büyük bir titizlikle oluşturulmaktadır.

Web sitesinin tüm arama motoru kayıtları ( Google, Yandex, Bing vb. ) tarafımızdan yapılmakta ve takip edilmektedir.

Bizim için en önemli konulardan biri de sizleri doğru yönlendirebilmek. Bu sebepten dolayı web sitenizin daha üst sıralarda yer alması için yapılması gerekenler hakkında sizi detaylı bilgilendirip danışmanlık sağlayacak SEO birikimine mevcuduz.

Kısacası GİRESUN TASARIM sizin için her şeyi düşünür!

TÜM CİHAZLARLA UYUMLULUK (RESPONSİVE WEB TASARIM)

Dünya genelinde de Türkiye’de de web sitesi trafiklerinin %80 kadarı mobil cihazlardan… Bu demek oluyor ki bir sitenin mobil cihazlarla uyumlu olması gerektiği kaçınılamaz bir gerçek.

Kullanıcıların %95’i giriş yaptıkları web sitelerinin mobil uyumlu olmaması durumunda, ilk saniyede sayfalardan çıkış yaptıkları belirtilmektedir.

Yaptığımız tüm web tasarımları, tüm cihazlarla uyumluluk göstermektedir. Kullanıcılarınızın sayfanızda rahatlıkla gezinmelerini sağlamak bizim için önemli. Bu yüzden sayfa geçişleri, içeriklerin izlenmesinde responsive yaklaşımını asla kaybetmiyoruz.

KOLAY YÖNETİM PANELİ

En çok sorun yaşadığınız konulardan birinin size teslim edilen ( hatta çoğunlukla teslim edilmeyen) yönetim panellerinin karmaşıklığı.

Sizler için oluşturduğumuz yönetim panelleri ile büyük kolaylık sağlıyoruz. Her kullanıcının bir yazılımcı gibi kolaylıkla müdahale edebileceği kolay sistemler üretiyoruz.

Ürün ve Hizmetlerimiz Hakkında Daha Fazla Bilgi Almak İçin Bizi Arayabilirsiniz:
Çevrimiçi Destek
Bizimle İletişime Geçebilirsiniz!
Merhaba, destek ve ürünlerimiz hakkında bilgi almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz!